Firma noastra proiecteaza si executa cablare structurata capabila sa rezolve toate necesitatile de transfer de informatie in format electronic ale firmelor.

Este solutia ideala pentru transmisii de date si/sau voce, asigurarea suportului fizic pentru serviciile complete ale unei centrale telefonice digitale PBX, instalarea sau mutarea usor si rapid in orice punct de lucru din retea a oricarui tip de echipament de transmisie sau comunicatie, crearea de linii private si/sau grupuri de utilizatori. Permite conectarea in retele private si publice cu o mare gama de servicii, creind astfel un sistem unitar de transmisii digitale sigure, rapide, de mare viteza si cu o substantiala reducere a costurilor de exploatare.

Sistemul este proiectat cu cele mai recente tehnologii din domeniu:
– cabinete sigure si usor accesibile cu un design modern
– echipamente pentru conexiuni performante
– cabluri de categorie 5/5e/6/6A/7/7A/8
– cabluri fibra optica de interior sau exterior cu protectii integrale la perturbatii
– accesorii specifice de calitate pentru transport cablu in cladiri

Testarea, certificarea si garantia sistemului oferit este acordata direct de catre producator . Are la baza o idee ingenioasa si revolutionara prin care intreaga infrastructura de medii de transmisiuni dintr-o anumita cladire devine usor de descifrat si administrat. O arhitectura de cablare structurata implica existenta a 3 compunente fundamentale si anume:

o zona in care reteaua de cabluri (sau orice alt mediu de transmisiune) se conecteaza la echipamentele active
De obicei (si in mod recomandat) acesta este concentrata, impreuna cu echipamente active, intr-unul sau mai multe dulapuri metalice special proiectate numit RACK-uri. In interiorul acestora, elementele de conectare (numite pachpanel-uri) dintre mediul de transmisiune si echipamentul activ difera in functie de aplicatie. Ele asigura insa de fiecare data cea mai buna interconecatare si ofera posibilitatea depanarii si reconfigurarii rapide si in conditii de deplina siguranta. Veti putea efectua in acest fel orice modificari in cel mai mic interval si fara investitii suplimentare.

partea propriu-zisa de cabluri (sau alte medii de transmisiune) ce este distribuita in cladire
Fie ca este aplicata aparent sau ascunsa in spatele peretilor falsi ea trebuie configurata pentru o functionare cit mai indelungata si fara erori la transmisiune. De aceea traseele si tipurile de cablu folosite trebuie alese cu mare grija si luind in considerare capacitatile de transfer si toate perturbatiile externe ce pot aparea (cimpuri electromagnetice puternice, solicitari mecanice etc.)

partea in care echipamentele periferice se conecteaza la echipamentele active din „miezul retelei” si anume prizele
Alegerea acestora implica luarea in calcul a capacitatilor de flux de date pe care dispozitivele periferice le cer, solicitarilor (in special mecanice) la care trebuie sa faca fata si multifunctionalitatii pe care trebuie sa o asigure. Experienta vasta pe care firma noastra o are in acest domeniu va ofera garantia unor produse la cel mai inalt standard de calitate.

Prin continua preocupare pentru cresterea performantelor si calitatii serviciilor sale, firma noastra ofera clientilor sai noi si noi utilitati ce se impun, cu trecerea timpului, drept referinte in domeniu.