Blog

Scat.ro > Categorii > Centrale Telefonice Alcatel > Centrala telefonica Alcatel 5200 BCN

Centrala telefonica Alcatel 5200 BCN

Centrala telefonica Alcatel 5200bcn

PENTRU TELEFOANELE DIGITALE DELTA DC (DF)

TASTE GENERALE

-1. Tasta PROG. Program, este utila pentru programarea unor facilitati ale telefonului.
-2. Tasta RES. Reset, se foloseste pentru a anula o comanda. Este similara cu apasarea in furca.
-3. Tasta HLD. Hold, se foloseste pentru a pune in asteptare o convorbire cu scopul de a se initia o convorbire pe o alta linie. Linia pusa in asteptare ramine cu LED-ul pulsind si poate fi luata prin apasare pe tasta corespunzatoare liniei.
-4. Tasta FWD. Forward, se foloseste pentru a diversiona  o linie spre o alta destinatie. Programarea diversiunii se face apasind consecutiv PROG, FWD, linia proprie, linia de destinatie sau numar de interior si PROG pentru memorare. Activarea se face apasind FWD si apoi linia proprie. Anularea se face repetind procedeul de activare. Pe timpul cit diversiunea este activa aparatul nu are ton, prezentind un mesaj  memorat in centrala.
-5. Tasta LND. Ultimul numar format.( in exterior! ).
-6. Tasta triunghiulara se foloseste pentru activarea difuzorului, caz in care receptorul poate fi pus in furca fara a se pierde legatura.
-7. Tasta de trunchi dedicat. Tonul de oras se obtine direct prin apasare.
-8. Tasta MUTE. Intrerupe microfonul. Anularea se face printr-o noua apasare.
-9. Tasta APEL DIRECT. Realizeaza un apel direct la o statie de acelasi tip.
-10. Tasta MEMO. Memorie pentru circa 30 de numere. Programare, se apasa consecutiv PROG, MEMO, codul scurt (01-30), apoi numarul de memorat si PROG pentru validare. Se utilizeaza apasind MEMO si numarul scurt corespunzator.
-11. Tasta DS. Director-Secretara, stabileste locul unde ajunge un apel facut pe linia directorului. Cu LED-ul aprins linia va suna la secretara, altfel va suna la director.
-12. Tasta TRANSFER. Se foloseste pentru a transfera legatura. In timpul convorbirii se apasa TRANSFER. apoi numarul dorit de corespondent. Legatura se face doar atunci cind se inchide. Legatura se poate relua apasind inca o data TRANSFER..
-13.Tasta  ANONS se foloseste pentru a face un anunt unui grup de telefoane similare Pri apasare centrala deschide difuzoarele unui grup de telefoane digitale prestabilite de instalator